Zwapex, úw kennispartner in afdichtingen

Zwapex, úw kennispartner in afdichtingen


De kwaliteit van een bouwconstructie wordt voor een groot deel bepaald door de voegafdichtingen. Deze afdichtingen zorgen namelijk voor de noodzakelijke flexibiliteit van een constructie. Daarnaast voorkomen deze voegafdichtingen dat er hemelwater in de constructie terecht komt. Naast waterdicht, maken wij geluiddicht én zijn wij expert in bodembescherming tegen agressieve stoffen.

Zwapex is uw partner op het gebied van afdichtingen voor heel bouwend en installerend Nederland! Wij hebben kennis van voegafdichtingen in bijna alle disciplines. Maar wij blijven bijscholen, zodat we u altijd van de laatste kennis en technieken kunnen voorzien. Wij zijn rasoptiminsten: ieder probleem is voor ons een kans op succes! Bent u ons volgende succes?

Bouwkundige brandbescherming 

Opdrachtgevers benaderen Zwapex regelmatig om mee te denken in oplossingen voor bouwkundige brandbescherming. Als bouwer, installateur of facility manager heeft u dagelijks te maken met eisen op het gebied van brandveiligheid. Voor velen is dit een complexe materie. Ons zusterbedrijf WCC Brandbescherming helpt u deze eisen te vertalen naar praktische oplossingen.

Expert in bijzondere technieken 

Zwapex Milieuafdichtingen is gespecialiseerd in het herstellen van beschadigingen of onvolkomenheden in beton. Dit kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals handmatige reparatie, injectiewerk en betonspuitwerk. Daarnaast zijn de kelderafdichtingen en het vervaardigen van vloeistofdichte vloeren een veelvuldig voorkomend activiteit waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Om de meest optimale oplossingen te kunnen blijven bieden, is Zwapex Milieuafdichtingen continu op zoek naar nieuwe technieken en producten.

Lees verder

Project

Red Apple

Nieuws

29 juli 2020

Vakantiesluiting Zwapex Groep

  Wij zijn van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus geheel gesloten. Vanaf maand...
Lees verder

Meer nieuws

Snel contact

Contact

Anthonetta Kuijlstraat 35
3066 GS Rotterdam

Tel. 010 - 289 14 14
info@zwapex.nl

Postbus 8040
3009 AA Rotterdam