Gevels

Gevels


Ook gevels hebben specifieke eisen als het op voegafdichtingen aankomt. De normen rondom gevels worden steeds strenger, zo ook de Energie Prestatie Norm. Wij zijn specialist in het luchtdicht aansluiten van gevels. Wij hebben de kennis in huis om samen met u ervoor te zorgen dat deze normen worden gehaald!


Maar wij helpen u niet alleen met het behalen van deze normen, Zwapex doet dit ook tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Hoe? Door in een vroeg stadium samen de details te bestuderen kunnen we aanpassingen in het voortraject realiseren. Hierdoor zijn uiteindelijk minder materialen nodig om gevels luchtdicht te bouwen.

Wat wij gebruiken om gevels luchtdicht aan te sluiten? Zwapex maakt gebruik van diverse materialen en de nieuwste technieken, zodat wij u altijd van een optimaal resultaat kunnen voorzien. Belangrijke materialen zijn:

  •  Verspuitbare kit
  •  Illmod


Illmod is een voegafdichtingsband die gebruikt wordt tijdens het afdichten van bewegingsvoegen en aansluitvoegen van hoge gebouwen. Het materiaal van de band beschermt tegen slagregen en houdt uw gebouw warm en luchtdicht. Maar de band bevat ook brandwerend hars.

Bekijk referentieproject

Meer weten?

Zwapex is een innoverende marktleider op het gebied van voegafdichtingen. Naast gevels, voegen wij ook zwembaden, kelders en gieten wij vloeren. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Snel contact

Project

Red Apple

Contact

Anthonetta Kuijlstraat 35
3066 GS Rotterdam

Tel. 010 - 289 14 14
info@zwapex.nl

Postbus 8040
3009 AA Rotterdam