Nieuws

Zwapex Groep heeft de sponsorovereenkomst met Jeugdopleiding Sparta verlengd.

 

Zwapex blijft co-sponsor van Sparta Jeugdopleiding. 

Sparta Rotterdam heeft met de Zwapex Groep overeenstemming bereikt over een verlenging van het co-sponsorschap van de Jeugdopleiding voor één seizoen. Alle teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding inclusief Jong Sparta spelen ook in het seizoen 2015-2016 met het logo van Zwapex op de rechterborst.

Marco Hobbel, directeur van Zwapex, over de contractverlenging met de Kasteelclub: “De jeugdopleiding van Sparta Rotterdam verdient ook komend seizoen onze support. De aantrekkingskracht en uitstraling van de jeugdopleiding blijft onverminderd groot. De teams van Sparta Rotterdam zijn net als Zwapex door het gehele land actief en op die manier werken wij op een sympathieke manier aan extra spontane naamsbekendheid.”

Namens Sparta Rotterdam is Dave van der Meer enthousiast over de contractverlenging: “Met het verlengen van het contract met Zwapex zijn ook alle shirtsponsors bij de jeugdopleiding voor volgend seizoen bekend. Op het prachtige Robey-tenue staat Peinemann Lifting Solutions natuurlijk als hoofdsponsor. Op de rug staan Nicoverken en Nemad vermeld, op de mouw KEN en Zwapex op de rechterborst maakt het shirt helemaal compleet. We zijn zeer content met de steun van onze jeugdpartners omdat we mede op deze manier de kwaliteit en uitstraling van de jeugdopleiding op een hoog niveau kunnen houden.”

 

Snel contact

Contact

Anthonetta Kuijlstraat 35
3066 GS Rotterdam

Tel. 010 - 289 14 14
info@zwapex.nl

Postbus 8040
3009 AA Rotterdam